• AxION® iQTTMGC/MS/MS je hibridni maseni spektrometar nove generacije koji napravljen za ciljane i ne-ciljane analize. Također je jedini GC/MS/MS sustav koji ima integriranu hladnu EI tehnologiju – unikatni ionizirajući izvor koji drastično smanjuje vibracijsku energiju molekula prije ionizacije.
  • Naš Clarus® SQ8 GC/MS osigurava nenadmašnu osjetljivost i neusporedivu stabilnost kod identifikacije i kvantifikacije hlapljivih i srednje-hlapljivih spojeva. Dizajn osigurava visoku produktivnost, odličnu pouzdanost i rezultate. Dodatno, kroz patentirani SMARTsourceTM (za EI i CI) održavanje je jednostavno.
  • PerkinElmer LS 55 fluorescentni spektrometar nudi raznovrsnost, pouzdanost i jednostavnost uporabe za laboratorijske rutinske analize. Prije više od 20 godina Perkin Elmer je prvi koji je izumio pulsirajuće ksenonove lampe koje smanjuju pojavu fotoizbjeljivanje uzorka - izdržljiv, dugovječan izvor za razliku od konvencionalnih izvora svjetlosti. To čuva integritet uzorka i donosi točnost. Velika fleksibilnost pri odabiru valne duljine pobude. Sposobnost odabira tri modula za mjerenje fluorescencije, fosforescencije i bioluminiscencije. Software FL WinLabTM je jednostavan za korištenje, te omogućuje odabir pojedine metode. Kontinuirani varijabilni slit, difrakcijska rešetka koja minimizira „stray light“, te je povećana osjetljivost, točnost i reproducibilnost uz mogućnost dodataka autosamplera i peristaltičke pumpe, omogućuje pouzdano svakodnevno korištenje.
  • Torion® T-9 prenosni GC/MS je napravljen za terenske analize uz postizanje identične kromatografske rezolucije i performansi poput prisutnih kod stolnih GC/MS sustava. Ovaj lagan i jednostavan instrument za korištenje omogućava brzu analizu i screening poput hlapnjivih i srednje-hlapljivih (VOC i sVOC) spojeva, eksploziva, kemijskih prijetnji i opasnih kemikalija.