O NAMA2017-12-30T23:35:48+00:00

TKO SMO?

Tvrtka Hebe d.o.o. osnovana je 1991. godine u Splitu kao trgovina za medicinsku opremu s jednim zaposlenikom. Od tada smo narasli u tvrtku sa sjedištem u Splitu i podružnicom u Zagrebu. Isto tako smo otvorili sestrinsku tvrtku u Sarajevu u Bosni i Hercegovini. Skupa s vlasnicima tvrtke, tim od 18 visoko obrazovanih zaposlenika radi pri postizanju naše misije i konstantnom poboljšanju poslovanja kako bi postigli našu viziju.

Kroz godine, Hebe d.o.o. se usko specijalizirao za zastupanje, uvoz, distribuciju i održavanje razne laboratorijske opreme. Trenutno naš portfelji sadrži visoko cijenjena imena u industriji dijagnostičke i analitičke opreme kao što su PerkinElmer, Sciex, Beckman Coulter, LabTech i Spex.

Naš tim se sastoji od 18 visoko obrazovanih zaposlenika koji se kontinuirano educiraju u svjetskim centrima za edukaciju od strane naših inopartnera kako bi pružili najbolju moguću uslugu našim korisnicima pri kreiranju rješenja za njihov laboratorije, kao i pri održavanju instrumenata naših korisnika.

Kvalitetnim rasporedom, stalnim usavršavanjem znanja i posjedovanjem svih potrebnih certifikata iz asortimana prodajnog programa, naš stručni tim spreman je odgovoriti na sve vaše zahtjeve; instalacije, edukacije, servis, održavanje, validacije, pomoć u izradi, razvoju i implementaciji aplikacija i metoda te u pripremi uzoraka, pronalaženja rješenja za unaprjeđenje rada naših korisnika, mogućnost sklapanja servisnih ugovora, i ostale usluge po želji korisnika.

VIZIJA

Pružiti rješenja najviše kvalitete našim kupcima.

MISIJA

Kreiranje rješenja za naše kupce kako bi im pomogli u njihovom naporu da poboljšaju kvalitetu života u svijetu.

U nadi za uspješnom suradnjom,

HEBE d.o.o.